Vrijwilligers gezocht!

Deel dit bericht

Elke vereniging valt of staat met de inzet van vrijwilligers en daar hebben we er nooit genoeg van. Misschien heb je al eens nagedacht over vrijwilligerswerk maar weet je niet zo goed wat je moet doen?

Misschien is meewerken in Buurthuis ’t Span wel iets voor je! Binnen de vereniging zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers en barmedewerkers. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de deur open is, het buurthuis netjes en schoon is en er een drankje en hapje genuttigd kan worden.

Lijkt het je leuk om minimaal 1 dagdeel per week een activiteit te begeleiden of een bardienst te draaien? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een berichtje via onze facebookpagina!

Iedereen is welkom! We zijn blij met je en dat laten we ook blijken. Zo staat er aan het eind van het jaar een kerstpakket klaar en organiseren we eens per jaar een uitje. Ook is er de mogelijkheid om zelf een activiteit te starten! Altijd al een spelletjesavond/dag willen organiseren? Mis je een rommelmarkt en wil je die opzetten? Samen met het bestuur kan er gekeken worden wat mogelijk is.

Kortom veel is mogelijk en alle mensen en ideeën zijn welkom.
Loop gerust eens binnen en proef de sfeer van ons gezellige Buurthuis!

Lees meer

Nieuws

Goed idee voor Noordhove?

Goed idee voor Noordhove? Bespreek het met je wijkwethouder! Woon je in Noordhove en heb je een goed idee voor de buurt? Wijkwethouder Jan Iedema