Word Vrijwilliger!

Elke vereniging valt of staat met de inzet van vrijwilligers en daar hebben we er nooit genoeg van. Misschien heeft u al eens nagedacht over vrijwilligerswerk maar weet u niet zo goed wat u moet doen?

Misschien is meewerken in |Buurthuis ’t Span wel iets voor u! Binnen de vereniging zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers en barmedewerkers. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat de deur open is, het buurthuis netjes en schoon is en er een drankje en hapje genuttigd kan worden.

Lijkt het u leuk om minimaal 1 dagdeel per week een activiteit te begeleiden of een bardienst te draaien? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een berichtje via onze facebookpagina!

Iedereen is welkom! We zijn blij met u en dat laten we ook blijken. Zo staat er aan het eind van het jaar een kerstpakket klaar en organiseren we eens per jaar een uitje. Ook heeft u de mogelijkheid om zelf een activiteit te starten! Altijd al een spelletjesavond/dag willen organiseren? Mist u een rommelmarkt en wilt u die opzetten? Samen met het bestuur kan er gekeken worden wat mogelijk is.

Kortom veel is mogelijk en alle mensen en ideeën zijn welkom.

Lijkt het u leuk om u in te zetten voor de vereniging en het Buurthuis stuur ons dan snel een e-mail of vul het contactformulier in.