Binnenkort: Diamond Painting

Deel dit bericht

Een leuke hobby: diamond painting. Mijn vriendin en ik hebben er al heel wat gemaakt.

Nu lijkt het ons leuk om in het buurthuis een diamond painting clubje op te starten. Gezellig met andere mannen en vrouwen aan de diamond painting. Dit zou dan plaats vinden op de woensdagmiddag vanaf 13:00 uur tot 15:00/16:00.

Doe je het voor het eerst dan kunnen we je tips geven over hoe je het het beste kunt doen.
Ook kunnen we elkaar helpen als je eens van een kleur tekort komt of een ontbrekende kleur hebt.

Tijdens deze middagen neem je je eigen Diamond Paint mee, doe je het voor het eerst en wil je eerst eens kijken of het wat voor je is dan kan je bij ons een Diamond Painting kopen.

Maar pas op, het werkt verslavend!

Lijkt dit je leuk, geef je dan op bij onderstaand telefoonnummer, zo kunnen we zien of er genoeg animo voor is. Als er genoeg animo is willen we starten op woensdag 13 juli!

De kosten om deel te nemen aan deze activiteit bedraagt slechts €8,- per jaar, je bent dan meteen lid van de wijkvereniging, daarnaast willen we 1 euro per week/per persoon vragen. Hiervoor kunnen we dan bijvoorbeeld wat lekkers kopen voor bij de koffie of thee of een kaartje sturen aan lid die iets bijzonders meemaakt of ziek is.

Hopelijk tot snel!

Groetjes Mieke en Clementine
Telefoonnummer 0611364318

Lees meer

Nieuws

Goed idee voor Noordhove?

Goed idee voor Noordhove? Bespreek het met je wijkwethouder! Woon je in Noordhove en heb je een goed idee voor de buurt? Wijkwethouder Jan Iedema